| |
Основні напрямки науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт нашої організації:
- |
холодильні технології, зокрема процеси та апарати для шокового заморожування плодоовочевої продукції та готових страв; розробка спільно з НВО
"Росток" конструкцій флюїдизаційних, візкових, візково-конвеєрних
швидкоморозильних апаратів; |
- |
харчові технології, наприклад, упровадження режимів попереднього охолодження та попереднього заморожування м'яса у потоці, потокових методів холодильної обробки; |
- |
розробка математичних комплексів для опису фактичних втрат невпакованих продуктів від усушки при холодильній обробці та зберіганні у виробничих умовах; розробка індивідуальних, диференційованих за технологічними параметрами норм списання втрат від усушки при холодильній обробці м'яса та м'ясопродуктів для виробничих холодильників м'ясопереробних підприємств; |
- |
нестандартне теплообмінне обладнання, у тому числі розрахунок, розробка та виготовлення; |
- |
системи акумуляції холоду; упровадження рідинних акумуляторів у виробничий процес; |
- |
визначення рівня ефективності експлуатації промислових систем
холодопостачання; розробка рекомендацій щодо удосконалення роботи, енерго-
та ресурсозбереження конкретної холодильної установки; |
- |
автоматизовані системи керування технологічними процесами, у
тому числі створення програмно-апаратних комплеків з автоматизованого
керування системами (установками) для виробництва та організованого
споживання штучного холоду; |
- |
комп'ютерний моніторинг виробничих та технологічних процесів;
системи керування з віддаленим доступом; |
- |
розробка програмних комплексів щодо визначення ризиків експлуатації потенційно небезпечних об'єктів, у тому числі визначення індивідуального, соціального та територіального ризиків; |
- |
участь у розробках методик визначення небезпеки аварій аміачних
холодильних установок. |
Якщо Ви хочете ознайомитися з нашими роботами докладніше -
див. розділ Публікації.
| |
|